Bibliotecă de Fişiere Română


Wintmo Versiunea 12f

suwintmo.exe:
(348k)
Wintmo este un program pentru a repartiza studenții la întrunirea Viața creștină și predicarea. În primul rând, trebuie făcută o copie de securitate la directorul Wintmo, după instalează programul. Registru studenților existent nu se va schimba, va rămâne la fel.

Ta1ksm Versiunea 1k

suta1ksm.exe:
(338k)
O auto-instalarea de arhivă care conține TA1KSM.EXE și TA1KSM.HLP. Ta1ksm este un program pentru planificarea întrunirii publice. Fișierul de ajutor este în limba engleză.

Tswinm Versiunea 9g

sutswinm.exe:
(467k)
O auto-instalarea de arhivă care conține TSWINM.EXE și TSWINM.CHM. Tswinm este un program pentru secretar. Fișierul de ajutor este în limba engleză.

Tsxm Versiunea 4b

Tsxm.exe:
(222K bytes)
Tsx este un program ajutător care poate fi folosit cu TSWIN Versiunea 9e. Atunci când este utilizat de către supraveghetorii grupei pentru ST, ar putea ajuta la simplificarea transmiterii rapoartelor către secretar. 

Tswinm Versiunea 8b

sutswinm.exe:
(404k)
O auto-instalarea de arhivă care conține TSWINM.EXE și TSWINM.CHM. Tswinm este un program pentru secretar. Fișierul de ajutor este în limba engleză.

Tscardm Versiunea 4

sutscardm.exe:
(159K bytes)
Pentru secretar. Un program pentru a imprima informațiile direct pe cartele. Este un supliment opțional pentru TSWIN și solicită fișiere create de TSWIN Versiunea 8. Acesta oferă o alternativă la etichetele pentru antetul cartelelor și poate fi de asemenea folosit pentru a imprima datele lunare. Este nevoie de o imprimantă capabilă să alinieze sigur și să imprime cartele. 

Tsxm Versiunea 3

Tsxm.exe:
(101K bytes)
Tsx este un program ajutător care poate fi folosit cu TSWIN Versiunea 8. Atunci când este utilizat de către supraveghetorii grupei pentru ST, ar putea ajuta la simplificarea transmiterii rapoartelor către secretar. 

Home